Over de vereniging Logistiek management

vLm is dé beroepsvereniging voor logistiek managers en specialisten en telt bijna 800 leden. Onze doelstelling is het bevorderen van de professionele ontwikkeling van (aankomende) logistici door het bieden van een netwerk en het uitwisselen van kennis en ervaring. vLm biedt de ‘infrastructuur’ voor het opbouwen van een logistiek netwerk.

De ervaringen die logistici uitwisselen met vakgenoten tijdens vLm-bijeenkomsten, seminars en excursies zorgen voor een verdieping van de logistieke kennis. Met ongeveer vier evenementen en bijeenkomsten per maand die worden georganiseerd door, voor en met leden uit het actieve vLm netwerk, is vLm een zeer actieve beroepsvereniging.

Historie van onze vereniging opgericht in 1973

Missie en visie

Wie zijn wij?
Wij prikkelen en ondersteunen de logistiek & supply chain professional in iedere stap van zijn/haar carrière en dragen zo bij aan de ontwikkeling van het vakgebied en het succes van organisaties.
Het vertrekpunt voor logistiek en supply chain professionals die willen excelleren in het vakgebied.

Waar staan wij voor?
Een onderscheidende, richtinggevende vereniging voor en door logistiek & supply chain professionals.
Door het bieden van kennis, een verrijkend netwerk, kwalificaties en prijzen stellen wij onze leden in staat te excelleren binnen het vakgebied.

Overzicht van de actieve bedrijfsleden
0
Deelnemers vLm events
0
Unieke event bezoekers
0
Unieke bedrijven bij events
0
Bedrijven lid 2022
0
Linkedin volgers
0
Twitter volgers
0
Facebook volgers
0
vLm Linkedin Groep
Overzicht van onze ereleden en leden van verdienste

Algemeen Bestuur

Peter Oosterbeek
Peter OosterbeekVoorzitter
1e termijn juni 2018 t/m mei 2021, 2e termijn juni 2021 t/m mei 2024.

Stopt per 1 juli 2023

Daniëlle Pelt
Daniëlle PeltPenningmeester
1e termijn juni 2018 t/m mei 2021, 2e termijn juni 2021 t/m mei 2024.

Stopt per 1 juli 2023

Het algemeen bestuur bestaat uit een voorzitter, een vice-voorzitter en een penningmeester, benoemd door de ALV voor een periode van 3 jaar. De bestuurders zijn ingeschreven bij het KVK en gemachtigd overeenkomsten te sluiten namens de vereniging.

Dagelijks Bestuur

Het dagelijks bestuur voert de regie over de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging. Wij komen eens per maand bijeen als bestuur en daar schuiven dan ook de community voorzitters aan.

Een gratis vLm lidmaatschap zit inbegrepen bij deze rol als vrijwilliger

Rosella Bok
Rosella BokDagelijks bestuurslid evenementen
Sinds 14 juli 2022 is Rosella Bok aangetreden als bestuurslid events. Zij houdt zich bezig met organiseren landelijke evenementen samen met onze partners op diverse locaties. Zoals ons jaarlijks congres met uitreiking van de prestigieuze Nederlandse Logistiek Prijs.
GEZOCHT!!!
GEZOCHT!!!Dagelijks bestuurslid prijzen
Je gaat je bezig houden met het coordineren van de diverse prijzen samen met onze partners en jury’s op diverse locaties. Zoals de jaarlijkse uitreiking van de prestigieuze Nederlandse Logistiek Prijs tijdens ons congres. Maar ook de scriptieprijzen Bsc en Msc.
Jan Willem Proper
Jan Willem ProperDagelijks bestuurslid Human Capital
Sinds 1 december 2022 is Jan Willem aangetreden als bestuurslid Human Capital. Hij houdt zich bezig met een goede inhoudelijke afstemming van het werkveld met de JLN, alsmede hogescholen en universiteiten in Nederland voor o.a. het Topcoaches voor Toptalent en het Mentor-Mentee programma. Maar ook voor inhoudelijke uitwisseling van kennis tussen docenten.
GEZOCHT!!!
GEZOCHT!!!Dagelijks bestuurslid social media en communication
Ben jij die ervaren vrijwilliger die warm wordt van het posten van evenementen die door de vLm of partners worden georganiseerd. Of het schrijven van stukken voor onze nieuwsbrief, website of social media kanalen. Maar vind je het maken van filmpjes voor ons Youtube kanaal ook fantastisch, dan kun je je nu aanmelden.

Financiële Commissie

De Financiële Commissie controleert het Algemeen Bestuur en geeft input. Deze commissieleden houden toezicht op de financiële situatie, het jaarverslag en de budgettering. Jaarlijks geeft de commissie tijdens de ALV toelichting hierover aan de leden.

Jan-Paul Drenth
Jan-Paul DrenthCommissielid
Edgar Peet
Edgar PeetCommissielid
GEZOCHT!!!
GEZOCHT!!!Commissielid
Your Content Goes Here

Ondersteuning

Profteams
ProfteamsBureau

Statuten