vLm Logistieke Tafels

De vLm Logistieke Tafels zijn in het leven geroepen voor vLm-leden tussen de dertig en veertig jaar oud. Naast de bestaande netwerkmogelijkheden richt vLm voor deze groep een besloten netwerk op met meer diepgang om over bepaalde aspecten van de logistieke carrière te sparren.

Naar analogie van verschillenden serviceclubs, zoals Tafelronde Nederland, Rotary, Junior Chamber en Lions, zullen jonge logistici met elkaar op basis van eigen behoefte een aantal regionale netwerken gaan vormgeven. Een netwerk bestaat uit ongeveer twintig tot vijfentwintig vaste deelnemers uit diverse disciplines van de logistiek. Deze deelnemers komen samen tijdens diners om over specifieke thema’s te praten. Ook worden er activiteiten georganiseerd zoals bedrijfsbezoeken, presentaties en het opzetten van (service)projecten.

vLm organiseert regelmatig bijeenkomsten over de vLm Logistieke Tafels. Houd voor de actuele data de vLm-agenda in de gaten. Jonge vLm-leden die interesse hebben om een Logistieke Tafel op regionaal niveau te helpen opstarten, kunnen zich aanmelden per mail; [email protected] of telefonisch 079-3300250