vLm Logistieke Tafels

Ben jij Logistiek of Supply Chain Professional en lijkt het je interessant om met leeftijd- en vakgenoten uit jouw regio te sparren over wat jou dagelijks bezighoudt in de logistiek? Schrijf je dan in voor de Logistieke Tafel!

Tijdens een Logistieke Tafel bijeenkomst ontmoet je leeftijd- en vakgenoten die behoefte hebben aan een netwerk met meer diepgang om over bepaalde aspecten van de logistieke carrière en andere uitdagingen te sparren. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende bijeenkomsten in jouw regio.

Concept Logistieke Tafels
De vLm Logistieke Tafels komen frequent (6-8x per jaar) tijdens een diner of borrel samen om over specifieke logistieke thema’s te praten of te luisteren naar een tafelspreker die een bepaald thema presenteert. Ook is het mogelijk om als tafel bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek bij een van de tafelleden te organiseren of een (service) project (hands-on of het genereren van funding) op te zetten of een workshop tijdens een vLm event aan te bieden.

Een tafel bestaat uit ongeveer 10 – 15 vLm leden, tussen de 30 en circa 40-45 jaar of tussen de 45 en 60-65 jaar, uit diverse logistieke disciplines, die op basis van leeftijd en eigen behoefte een netwerk vormen binnen een regio waarbinnen ze actief zijn (wonen/werken). De leden bepalen zelf wie er deel uit maken van de groep (individueel vetorecht). Ieder vLm lid kan ook zelf een tafel starten in zijn of haar regio. Op dit moment zijn er reeds 2 tafels actief in de regio 010/070 en regio Brabant/Limburg.

Meer informatie over de vLm Logistieke Tafels kun je opvragen bij Jolanda Bakker; [email protected] of 079-3467359.