evofenedex draagt stokje Topcoaches voor Toptalent over aan vLm

Het talentenprogramma Topcoaches voor Toptalent (TvT) bestaat tien jaar. Dat is reden voor een feest maar dat dit programma door evofenedex is overgedragen aan vLm maakt het extra feestelijk. Daarom vierde vLm deze twee heugelijke feiten gisteren groots tijdens het vLm Jaarcongres. Johan Kerver (evofenedex) droeg symbolisch het stokje, in de vorm van grote ballonnenletters TvT, over aan vLm vice-voorzitter Jan Scheffer.

TvT is een solide programma dat jaarlijks de beste studenten koppelt aan interessante stages met extra begeleiding. Het instroomniveau in de logistiek komt steeds hoger te liggen. Dit komt de ontwikkeling van het vakgebied ten goede. De focus van het programma ligt op het samenbrengen en samenwerken van onderwijs en bedrijfsleven. Niet alleen het aanstormend talent krijgt ondersteuning maar ook de ervaren professional krijgt nieuwe inzichten. De expertise en ervaring van de topcoach zorgt er voor dat een topstudent ook een topstarter wordt.

vLm, de beroepsvereniging voor Logistiek- en Supply Chain Management in Nederland, zet zich in om de professional in dit vakgebied op ieder moment te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Aandacht en extra ondersteuning voor de toptalenten past daarom heel goed bij de filosofie en activiteiten van vLm. evofenedex heeft een geweldig programma opgezet en vLm is er trots op dit programma met dezelfde gedrevenheid voort te zetten.

In de afgelopen tien jaar zijn er heel veel talenten ingestroomd die het logistieke vakgebied zijn komen versterken. De cirkel is rond als in dit jubileumjaar de begeleiding in handen is van diverse coaches die zelf toptalent zijn geweest in de eerste lichtingen. Dat bewijst dat het programma TvT volwassen is. Het is aan de vLm om dit succes nu, samen met onderwijs, bedrijfsleven en toppers voort te zetten.

Meer informatie over het programma Topcoaches voor Toptalent kunt u opvragen bij programma-manager Jolanda Bakker; [email protected] of 079-3467359