APICS Partners

vLm is Premier Channel Partner of APICS in The Netherlands and offers membership, education (through education partners), resources, certification and a local APICS network.

 

APICS PremierChannelPartner

 

vLm works with APICS Channel Partners and APICS trainers in The Netherlands.

 

APICS Channel Partners

ProQua

PRoQua is gespecialiseerd in logistieke trainingen. U kunt bij ProQua kiezen uit een breed aanbod van logistieke opleidingen. Wereldwijd erkende supply chain opleidingen met kennis en diploma’s om mee te nemen in- en voor een volgende fase in de carrière.

Wij bieden trainingen via open inschrijving, zelfstudie, seminars, en InCompany trajecten, in Nederland en in Europees verband, aan, met gekwalificeerde en ervaren docenten. ProQua is de logistieke specialist en sinds meer dan 27 jaar de keuze voor vele bedrijven.

Verwoerd Consult

Verwoerd Consult helpt u met resultaat boeken, om maximaal rendement uit een opleiding te halen, met andere woorden om maximale power bij de deelnemers te creëren. Hiervoor is een fusie nodig tussen attitude, kennis en ervaring. Deelnemers die logistieke modules (bijvoorbeeld van de APICS opleidingen) halen, kunnen dit slechts met de juiste attitude. Tijdens de modules doen zij de benodigde kennis op. Om vervolgens deze kennis eigen te maken, met andere woorden ervaring op te doen, volgt een praktisch gedeelte. Dit programma kan worden gedraaid met een groep tot maximaal 16 mensen.

Visie Partners

Visie Partners is gespecialiseerd in logistieke opleidingen. Wij geven internationale cursussen die hoog aangeschreven staan op het gebied van Operations Management, Supply Chain Management en Inkoop Management. Wij bieden onze trainingen aan via open inschrijvingen, in-company trajecten, zelfstudie en e-learning.

ATIM

ATIM Opleidingen biedt u verschillende mbo+ en hbo opleidingen, interim management en software oplossingen op het gebied van forecasting. De opleidingen van ATIM zijn gericht op de logistieke sector, supply chain, voorraadbeheer, S&OP, demand planning en forecasting. ATIM helpt u zich te ontwikkelen door middel van dag- en avondopleidingen met de daar bijbehorende nationale en internationale erkenningen. Ook verzorgen we de opleidingen bij  bedrijven in huis (in company). Naast onze klassikale opleidingen bieden we ook altijd een zelfstudie of e-learningstraject aan. Al onze docenten komen uit het vakgebied en kunnen daarmee de theorie goed met de praktijk combineren. Het bieden van een plezierige leeromgeving en het hebben van een klantgerichte houding vinden wij bij ATIM erg belangrijk.